Защо ни лъжат

Политиците казват, че пръскат с токсични вещества от самолети заради глобалното затопляне. Това е лукавство защото:

    * Вещества като микрочастици алуминий, барий, стронций и други са силно токсични, а някои от тях са и радиоактивни!
    * Пръска се предимно там, където медии и политици са под контрола на финансовата олигархия.
    * Токсичните вещества предизвикват алцхаймер/малоумие, запушване на кръвоносните съдове, белодробни заболявания, рак и ред други много сериозни болести!
    * Пръскането с тези вещества убива живата природа и остава да вирее само ГМО, устойчиво на алуминий. Такива ГМО има вече създадени. Убивайки горите и естествената природна среда, няма кой да абсорбира парниковите газове!
    * Слоя метални микрочастици отразява двустранно лъчите. Доказано аерозолите повишават температурата на приземния слой.
    * Заради металните прахове горските пожари стават с все по-колосални последици и много трудно се гасят!
    * Кампанията по разпръскване се води от години, но ефекта е противопоказен. Не се наблюдава намаление на средните температури като цяло.
    * По въздуха се разпръсват и огромен брой вируси, бактерии, гъбични спори и други ултрамодерни биологични агенти, които предизвикват навсякъде по света грипни и друг вид епидемии! После с рекламираните за целта ваксини, проблемите на пациента се увеличават, вместо да намаляват. По данни от Интернет, в тях има вещества, предизвикващи дори и безплодие!
    * Разпръскването с десетилетия на безумно много милиони тонове в атмосферата на вещества, които се натрупват и не се разграждат води човечеството до неминуема гибел!
    * Разпръскването на тези вещества доказано намалява валежите, задържайки влагата в горните слоеве на атмосферата.
    * Пръскането по небето на огромно количество метален прах изисква и колосален разход на гориво. Което естествено подпомага глобалното затопляне.
    * Огромните финансови разходи, ако се вложат в залесяване, енергийна ефективност и нови технологии биха довели до чудеса. Отделно, където се крият от хората високоефективни технологии, като управляемия термоядрен синтез например. Неговото прилагане би решило много проблеми на човечеството при по-малък разход за инвестиции и съответно много по-малък риск радиоактивно замърсяване (в сравнение със сегашните ядрени централи).

По същество chemtrails са перфектен геноцид, от който ще се спасят не богатите, а тези с глава на раменете си. И „елита”, който управлява процеса разбира се. Какво ядем, пием и дори дишаме става изключителен проблем. В един от филмите за chemtrails се казва: „това е свободна езда върху нашите правнуци”. Искате ли да спре тази необявена война срещу всички нас? Няма как, първо хората трябва да осъзнаят какво се случа и каква е цената, която плащат за бездействието си…

Няма по-силна идея от тази, на която и е дошло времето. Да спрем този геноцид!





{START_COUNTER}