Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2012 08:57 - Пчелите измират, как ще оцелеят хората?! Chemtrails+HAARP+MONSANTO против човечеството
Автор: strannica Категория: Политика   
Прочетен: 10054 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 27.06.2012 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Пчелите масово гинат, подкосени от неизвестен вирус – у нас половината семейства са изтребени! Пчелите измират! На пръв поглед за непросветени това би изглеждало незначителна новина излязла от устата на биолози. В действителност, ако процесът продължи, поставен е буквално на карта живота на планетата.

Не напразно Айнщайн казва, че 4 г. след изчезването на пчелите, загиват и хората! Ако няма насекоми, които да опрашват растенията – не падащ астероид, а чудовищен глад ще ни убие.image

Още по-страховит изглежда процесът, защото паметливи разказаха, че самата Ванга е предсказала, че това ще се случи. Което казано с думи прости: Животът на човечеството е вече в опасност!

Намериха се учени, които правят и невъзможното да се спре гибелта на пчелите. ВВС предаде, че според научните работници – кърлежът Вароа разпространява смъртоносния вирус, като го инжектира направо в кръвта на насекомите.

Не са проучили достатъчно добре каква точно е „технологията му на убиване”, но е ясно, че един от щамовете поразява крилцата на пчелите.

Фаталният вирус се е появил преди около 5 г. на Хаваите. Точно там и учените са направили безценното откритие и се опитват да проследят епидемията от самото начало.

Последните няколко години, пчелите измират по цялата планета. Американците всяха допълнително паника като разпространиха факта, че 70% от пчелите са загинали вследствие на електромагнитните излъчвания на мобилните апарати и антените.

Заради тях, насекомите губели ориентация си и не могат се приберат в кошерите си. От друга страна върху популацията смъртоносно влияние имат редица други фактори: пестициди, климатичните промени, ГМО-културите и глобалното намаляване на кислорода във въздуха.

Проблемът с измирането на пчелите у нас е в особено големи размери. Заместник-председателят на Българския пчеларски съюз – Ефрем Моллов алармира, че през последната зима са загинали половината пчелни семейства в България.

Надежда Димитрова
http://www.razkritia.com/171568/%D0%BF%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Коментари към статията: 


Крум Фильовски 
""През 2010 г. са загинали 20% от пчелните семейства в България.
Това съобщи ""днес""- (6 април 2011г.)! на пресконференция в БТА Пламен Иванов, председател на Националния браншови пчеларски съюз.
Към 2012г. вече 32% от пчелните семейства у нас са унищожени, посочи Иванов."". 

Без Пчели няма опрашване! няма добиви! няма нищо!
има само ГМО!

STOP Chemtrail Spraying in BULGARIA!
 
http://www.youtube.com/watch?v=54Cti_If5p4 


ДОКАЗАТЕЛСТВА-ПАТЕНТИ:

патент за манипулация на околната среда ,включва високо рефлективен АЛУМИНИЙ в атмосферата (това го пише в патента ! в аерозолен формат) !

http://www.google.bg/patents?id=VWDLAAAAEBAJ&pg=PA1&dq=chemtrails+patent&hl=en&ei=IpSFTq31Fs_Ksgatk4HhAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ6AEwAA#v=onepage&q=chemtrails%20patent&f=false

*******

Патент от САЩ с номер 4686605 на Бернард Ицланд от 1987 г. озаглавен:
"Метод и апаратура за промяна на регион от земната атмосферата, йоносферата и/или магнитосфера ".

Този патент е в основата на строежа на H.A.A.R.P (High Frequency Active Auroral Research Program). 

В него се препоръчва разпръскването на големи облаци барий в магнитосферата. 
http://www.bariumblues.com/haarp_patent.htm

******* 

Ето как назовават по име химическите следи - Chemtrails в началната преписка на проекто закона за запазване на космоса и забраняване на космическите оръжия в САЩ (Space preservation act 2001). 
Сложили са ги в графа ""екзотични оръжия"". 

Ето и началната преписка на проектозакона. 
http://www.fas.org/sgp/congress/2001/hr2977.html

През 2002 проекто закона е в този вид , без! графата ""екзотични оръжия""... 
http://www.fas.org/sgp/congress/2002/hr3616.html

*******

патент от САЩ 5003186: Стратосферно "засяване" на облаците с цел намаляване на глобалното затопляне.В патента се показва, че с нано технологии може да се произведе висококачествен прах съдържащ окиси на метали, който по един прост начин може да бъде разпръснат със самолет в стратосферата на Земята

Ето и целия патент: 
http://www.sciechimiche.org/
scie_chimiche/images/sto

*******
 

наночастиците са най-малките обекти, които могат да се движат самостоятелно.
един ""нанометър"" представлява една милиардна част от метъра.

* и още нещо ""ИНТЕРЕСНО"":

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ! 

ВВС на САЩ изследват токсичността на наночастици алуминий в макрофагите на белите дробове на плъхове !? 

И това е доклад от 2001г.!!! предствате си сега през 2012г. за какво става въпрос ! не предполагам,а съм сигурен!, (предвид на това ,че в САЩ законът позволява тестване на химикали и биологични агенти върху"цивилното население"),че сега/вече изследванията не са върху плъхове, а върху нас самите! 

Заключение на доклада: Наночастиците на алуминиевия оксид показаха изключителна токсичност след 96 часа и 144 часа излагане на високи дози(100-250 мик.грама/
мл).
Алуминиевите наночастици също показаха лека токсичност след 24 часа на високи дози(100-250 мик.грама/мл)
Когато тези клетки бяха изложени на по малки дози(25 мик.грама/мл), това предизвика значително намаляване на фагоцитозата(Фагоцитоза извършват белите кръвни телца, поглъщайки вредните за организма бактерии.)
Дори дози ниски като 5 мик.грама/мл алуминиеви наночастици също предизвикват значително намаляване на фагоцитозата.
Като обобщение, базирано на жизнеспособността, алуминиевите наночастици се оказват леко токсични за макрофагите на белите дробове на плъхове.
Обаче,имаше значително намаляване на фагоцитозата на макрофагите.(тоест намаляване на функцията за унищожаването на вредните бактерий за организма ). Дробовете плъховете са изложени на дози от 5 до 500 микрограма/мл алуминиеви наночастици.
Алуминия токсичен и намалява функцията за унищожаването на вредните бактерии в тялото.

http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a445568.pdf

в САЩ законът позволява тестване на химикали и биологични агенти върху "цивилното население" !
http://globalskywatch.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=45&an=2#Post45 

Chemtrails са военен проект като химическите пръскания се използват съвместно с H.A.A.R.P и се изпълняват от преоборудвани "пътнически" самолети като са насочени към няколко цели:

1. контрол над климата в това число контрол над атмосферните течения пренасящи огромни количества вода по целият свят (контрол над водата)
http://www.vbox7.com/play:ab524693 иhttp://www.vbox7.com/play:m34731fac2 .

2. Радиолокационни експерименти свързани с ПРО. 

3. Скаларни оръжия пак свързани с ПРО, но от нов тип.

4. Геотектонично оръжие създаващо земетресения чрез насочване на енергията от H.A.A.R.P към произволна точка на земното кълбо чрез отразяването   в йоносферата чрез Сhemtrails
(бих препоръчал второто видео) 
http://www.vbox7.com/play:389824ce и http://www.vbox7.com/play:29b8e6ae .

5. H.A.A.R.P работи на честотата на която работи и човешкият мозък (контрол над съзнанието).

6. Извън употребата на H.A.A.R.P влизат проекти за покачване pH на почвите принуждавайки селскостопанските производители да използват алуминиево устойчиви ГМО култури което ще доведе до заробването им към корпорациите,създаващи ги.От Монсаното предлагат семена устойчиви на кеселинни дъждове които съдържат ззбележете:алуминий,барий,
цинк,и титаний.(контрол над храните).

7. Химическите следи са с високи съдържания на алуминиев оксид (благоприятстващи ракови заболявания като и алцхаймер), съдържат също бариев оксид и етилен дибромид, което не изключва и сваляне на имунната система на всеки вдишващ ги.
Над 300 вида мутирали гъби са открити в chemtrails.
26 метали, включително барий, алуминий и уран.
различни инфекциозни патогени,химикали и лекарства, включително успокоителни, катионни полимерни влакна, малки яйца на паразитни нематоди от ""някакъв-неизвестен"" вид, обвити в влакна, самовъзпроизвеждащи нано-частици и силиций.
изследовател Клифърд Carnicom намира в chemtrails влакна и необичайни кръвни клетки, които са точно съвпадат със странни влакна&кръвни клетки, намиращи се в тези, които страдат от заболяванията на Morgellons!.
http://vaccineresistancemovement.org/?p=839

Morgellons, е (НОВА) ужасна и НЕ!лечима болест!
причинявана от Chemtrails !.
вижте за какво става въпрос... 
http://youtu.be/_k82Qgg23Us

8.  Контрол над човешката популацията (намаляване на населението) филм по темата 
http://arenabg.com/details.php?id=1aabcce21ec96d2adbe3796a85b85e0da0e23aee

""Ако изчезнат пчелите, човечеството може да просъществува само 4 години преди да изчезне."" - Алберт Айнщайн
"Първо ще изчезнат пчелите, след тях лука и чесъна, а млякото ще стане отровно." - Ванга

Болните мозъци на САЩ създадоха умишлено ГМО и го разпространиха по целия Свят с една единствена Цел! Намаляването на Човечеството. Ако прочетете малко повече за ГМО, ще разберете, че пчелите НЕ МОГАТ да живеят след събиране на прашец от ГМО.Това ГИ УБИВА! Има хиляди доказателства за това ,че Chemtrails Killed the Honey Bees - Secret NATO and UN operation 
http://youtu.be/DXI9b-v0Gso 

Ако chemetrails, се използват без ХААРП те придобиват функцията на заразо И епидемо носители.
Пръскат с химикали убиват всички медоносни пчели, човечеството ще гладува, защото всяка форма на планетата зависи от кръстосано опрашване.
Опитите за обезлюдяване са в ход ! Както съобщава "Ню Йорк Таймс", само през тази зима в около 20 щата са загинали 80% от дивите пчели.

""необичайният феномен"" се наблюдава и в Европа - Германия, Швейцария, Испания, Португалия, Италия и Гърция.

От опрашвателна дейност на пчелата зависи реколтата на 90% от основните селскостопански култури.
Ефектът от опрашването е 143 пъти по-печеливш от пряката продуктивност на пчелата /състояща се от восък и мед/.

Вестникът твърди, че масовата гибел на пчелите би могло да отпуши аграрна криза, а оттам и доста страшен сценарий, за който обществото е неподготвено.

Това е в плана им за намаляване на населението на земята с 90%.

Пчелите се избиват умишлено.
В България от както се пръска (веднага след присъединяването ни към НАТО) Българските пчелари Алармират за МАСОВО МОР на пчелите!

Chemtrails+HAARP+MONSANTO=
тотален био-контрол! БИОТЕРОРИЗЪМ!!!

ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! извършван от биотехнологичната и генно инженерната военна индустрия на САЩ! ""под шапката"" на НАТО !

H.A.A.R.P-""The High Frequency Active Auroral Research Program""
http://www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html

изгледайте предаването от (31.01.2012г.)
""часът на Милен Цветков"" по Нова ТV.
и ще видите как всъщност (волно,или неволно-не зная)
Доц. д-р Георгиева от ИНСТИТУТ ЗА КОСМИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ (ИКИТ) към БАН 
Признава за Chemtrails !.
идете на 31-вата минута и 28-ма секунда 
http://play.novatv.bg/
play/263851 

Химическите следи в атмосферата - това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система,основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения.

Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани.

Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.


Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелни
те нерви.
Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.
Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове.
Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде.

В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността.
Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества.
Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък.
Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания.

Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства.
Това важи и за нашите политически лидери.

След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно.
Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно.
В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца.
Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.
Д-р Ръсел Л. Блейлок (США)
Професор по биология
Университет Belhaven
 

image

image

image

Снимките са от страницата на "Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?"




Гласувай:
15



1. germantiger - Гласувам за СЪЩИНАТА НА ПОСТИНГА ТИ
27.06.2012 15:38
Тъй-като тук прочетох много критики и хули срещу САЩ (вероятно истинни и с право в мнозинството си), ще спомена дребния детайл, че:

за ХААРП в който аз се съмнявам първи писаха пак на запад и в САЩ
именно за син лъч проекта и всичко в бг и ру сайтове всъщност е прерводно западно инфо
първите протести срещу кемтрейловете отново бяха в сащ и западна европа

Дребни детайли, но многозначителни, които някои източни преписвачи и критикари удобно забравят продължавайки с преписването...

P.S.
Преписвачка не си ти странница и не теб имам предвид, а няколко бгсайта, които знам като години преди тях западноервропейски, често попадам и на преводни сайтове на бгезик в които източника не е посочен, а аз съм го чел години преди това на небългарски, та за това...
цитирай
2. bubolina111 - mda
27.06.2012 21:43
u J A S
цитирай
3. sparotok - проблем
30.06.2012 12:02
Тези, които могат да разрешат проблема си въобразяват, че нищо лошо не се случва в момента, за това и не вземат мерки, мислят се за безсмъртни...ето това е бедата...
цитирай
4. mileidi46 - Vsu4ko e to4no ot purvoto do posl...
01.07.2012 01:16
Vsu4ko e to4no ot purvoto do poslednoto izre4enie.I tova e istinata.No sveta nqkak si produljava da jivee na avtopilot..Qvno i ni zombirvat ..Vijda6 ,4e otiva6 v propastta i nqkak si ti e bezrazli4no..nqma drugo obqsnenie..
ne mojem da se subudim,za6toto sme v trans..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: strannica
Категория: Други
Прочетен: 1500736
Постинги: 440
Коментари: 1501
Гласове: 8985