Какво са Chemtrails

 

About

Тази информация не е отразена единствено в България, Румъния и Гърция. Останалата част от населението знаят за проблема.
Description
Щатското военно наименование- Chemtrails на български Кемтрейлс, което се появява в края на миналия век във военните документации на САЩ и описва пръскане на химически и биологически съединения върху неподозиращото общество, в даден щат с експериментална цел. Chemtrails в превод означава Химически самолетни следи.ДОКАЗАТЕЛСТВА-ПАТЕНТИ:

патент за манипулация на околната среда ,включва високо рефле
ктивен АЛУМИНИЙ в атмосферата (това го пише в патента ! в аерозолен формат) !
http://www.google.bg/patents?id=VWDLAAAAEBAJ&pg=PA1&dq=chemtrails+patent&hl=en&ei=IpSFTq31Fs_Ksgatk4HhAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ6AEwAA#v=onepage&q=chemtrails%20patent&f=false

*******

Патент от САЩ с номер 4686605 на Бернард Ицланд от 1987 г. озаглавен:
"Метод и апаратура за промяна на регион от земната атмосферата, йоносферата и/или магнитосфера ".
Този патент е в основата на строежа на H.A.A.R.P (High Frequency Active Auroral Research Program). 
В него се препоръчва разпръскването на големи облаци барий в магнитосферата. 
http://www.bariumblues.com/haarp_patent.htm

*******

Ето как назовават по име химическите следи - Chemtrails в началната преписка на проекто закона за запазване на космоса и забраняване на космическите оръжия в САЩ (Space preservation act 2001). 
Сложили са ги в графа ''екзотични оръжия''. 
Ето и началната преписка на проектозакона. 
http://www.fas.org/sgp/congress/2001/hr2977.html
През 2002 проекто закона е в този вид , без! графата ''екзотични оръжия''... 
http://www.fas.org/sgp/congress/2002/hr3616.html

*******

патент от САЩ 5003186: Стратосферно "засяване" на облаците с цел намаляване на глобалното затопляне.В патента се показва, че с нано технологии може да се произведе висококачествен прах съдържащ окиси на метали, който по един прост начин може да бъде разпръснат със самолет в стратосферата на Земята

Ето и целия патент: 

http://www.sciechimiche.org/scie_chimiche/images/sto
Подобни опити са се извършвали още 50—60г. на миналият век като първите опити, за които и правителството им твърди, са били в сверата на биологичните оръжия – пръскане от самолет, вируси, кораб в океана пълен с експериментални маймуни, след заразяването им, бозайниците биват изследвани до тяхната последвала смърт. Също така са на лице пръсканията с химикали във Виетнам от страна на САЩ с цел предизвикване на обилни валежи, които да наводнят пътищата и да секнат доставките за северновиетнамската армия. Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е Етилен дибромид, Алуминий и Бариев оксид. За съжаление никъде по медиите подобно твърдение не е разгледано и доказано затова влизаме в светът на теориите и самостоятелната преценка (всеки сам да прецени с познанията си по физика и химия).
Eдна голяма поредица от теории за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб:
 
- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура).

-Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.

-Климатични войни

Kакви следи оставят обикновенните самолети изгаряйки керосин и какви Chemtrails:

-Обикновнни самолетни следи - оставят видими следи само на големи височини където температурите са до -50С. Следите се получават при нагряване на въздуха от двигателите след, което създадената водна пара замръзва на около 80-100м зад опашката на самолета и оставят видима бяла следа от ледени частици. Леда се разтопява, нагрят от слънчевата светлина и изчезва в рамките на 20-30секунди след преминаването на самолетът.

- Chemtrails – следи, които остават повече от минута и се разтилат, подобно на облачни формирования покриващи в последствие по-голямата част от небосводат. По принцип времетраенето на следите върху небосвода има продължителност от 20мин. – 12ч. след преминаването на самолета. Пръскането може да бъде споходено от случаи на странно образувана облачна дъга, която масмедията прикрива, обяснявайки я като circumhorizon arс, но всъщност е химическа дъга. Образуване около Слънцето през деня или около Луната през ноща на Halo – Ореол около светилата, който се причинява от облачната пелерина, създадена от Chemtrails, през която трябва да премине светлината. Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава. Висока самолетна актвност – когато в рамките на 1 час минат 50 самолета и нашарят небето означава, че не е случайност. Пресичания, завивания и създаване на мрежа от самолетни следи са също така показатели за Chemtrails.

 





{START_COUNTER}